Workshops by Mareeke

Mareeke’s workshops voor iedere gelegenheid.

Een ontspannend en gezellig creatief moment!

Hou je van droogbloemen en vind je het fijn om met eigen gemaakte en originele stukken je huis op te fleuren? Wil je met je vrienden of familie een leuke, gezellige en creatieve workshop beleven? Heb je nood aan quality time met je vriendin(nen), zus, mama, collega’s, …? Of zin in een ontspannen rustig moment voor jezelf?

Dan ben je bij Mareeke van harte welkom voor het volgen van een gezellige workshop!

Wat mag je verwachten?

Tijdens de workshop krijg je de kans om te werken met een breed scala aan prachtige droogbloemen. Ik begeleid je stap voor stap bij het maken van een kleurrijke compositie, waarbij ik je waardevolle tips en technieken aanreik.

Maar een workshop gaat verder dan alleen het creëren van een kleurrijk bloemstuk. Deelnemen aan de workshop is niet alleen een kans om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om even te ontsnappen aan de drukte en stress van alledag.

In een wereld waarin we vaak overweldigd worden door de drukte van het dagelijkse leven, geloof ik sterk in het bewust beleven van momenten die rust en verbinding bieden. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat een workshop een gezellig samenzijn wordt waarbij rust en ontspanning voorop staan.

Daarom kies ik heel bewust om de workshops in een kleine groep van max. 12 deelnemers te organiseren, waarin elke deelnemer de ruimte krijgt om volledig aanwezig te zijn en te genieten van de ervaring. Iedereen krijgt de persoonlijke aandacht die je wil ontvangen en je leert van elkaar door te verbinden met de andere deelnemers.

Tijdens onze workshops creëer je een unieke en op maat gemaakte droogbloemcreatie, want je kan kiezen tussen verschillende kleuren. Wil je er een bepaalde bloem niet bij? Prima, geen enkel probleem. Bij Mareeke leggen we de nadruk op het maken van een uniek stuk dat niemand anders heeft. Jij maakt een creatie in de stijl die helemaal bij jou past. En zo ga je naar huis met een heel persoonlijk bloemstuk dat helemaal in je interieur zal passen.

Als kers op de taart mag elke deelnemer een tof geschenkje, een leuk hebbedingetje verwachten om de avond af te sluiten!

Samen creatief bezig zijn, samen lachen en genieten staan centraal bij de workshop.

Wat vinden de deelnemers?

Welke workshops kan je volgen?

Workshop Seasons

  • Gelinkt aan de verschillende seizoenen, laat ik jullie, mijn volgers, mee bepalen wat we precies gaan maken.
  • Duurtijd is +/- 3uur.
  • Aantal deelnemers vanaf 4 personen tot +/- 15 personen
  • Prijs: 65 euro / persoon all inclusief
  • Locatie: De Moffel, Martinus van Gurplaan 39, 3920 Lommel
Ontdek alle workshops in de shop
Een vaas vol droogbloemen

Workshops op aanvraag

  • Wat jullie willen maken tijdens de workshop stemmen we samen af.
  • Duurtijd is +/- 3uur.
  • Aantal deelnemers: vanaf 4 personen tot +/- 10; < 4 en > 10 is bespreekbaar.
  • Richtprijs: 50 euro / persoon exclusief verplaatsingskosten, huur locatie & versnaperingen (Prijs is pas definitief na overleg).
Ik wil een workshop op aanvraag bespreken

Workshop @ Home Pakket

Kan je niet bij de geplande workshops zijn? Geen probleem! Ik heb een oplossing voor je!

Je kan vanaf nu een DIY pakket bestellen zodat je het bloemstuk dat we maken tijdens de workshop zelf thuis kan maken. Je ontvangt niet alleen zo goed als alle benodigdheden, maar ook duidelijke instructies om jouw creatie tot stand te brengen.

Ontdek onze DIY - Pakketten