Welkom bij Mareeke!

Wat fijn dat jij meer wil weten over wie Mareeke is.

Mijn echte naam is niet Mareeke, maar Mieke en wat ik het liefste doe, is mensen blij maken en creatief bezig zijn. Ik ben 40 jaar, 16 jaar samen met mijn partner Robby en trotse mama  van Vince & Lore.

Waar ik het meeste van geniet is die lach op je snoet toveren, met mijn handen creatief bezig zijn en buiten in de natuur vertoeven. Een goed glas wijn en een lekker etentje in fijn gezelschap, een goede film in de cinema of een avondje uit met dansen en muziek kunnen mij ook wel bekoren.

Bij Mareeke bied ik je een gevoel van pure rust en ontspanning. 
Ik help vrouwen bij het vinden van rust in het hoofd en het vinden van balans in het omhoog houden van alle ballen.
Ik heb zelf ontdekt dat creativiteit mij enorm helpt om die rust te vinden in mijn hoofd. En dat wil ik ook voor jou!

Kortom, genieten, ontspannen en jou helpen die rust te vinden!

Mieke Berghmans

Van opgebrand en druk naar gelukkige onderneemster

Je leest het goed. Tot 3 jaar geleden stond ik altijd aan, had ik nooit tijd voor mezelf en liep mezelf constant voorbij…

Ik kon niet meer, ik was op. Na 16 jaar erg hard te hebben gewerkt in de bedrijfswereld was het tijd voor verandering. Tijd om bewuster met mijn kinderen en gezin bezig te zijn, om mezelf terug te vinden. En wat heb ik daar tot op vandaag geen spijt van. Integendeel.

Ik voel me veel blijer, rustiger, gelukkiger en kan doen wat ik graag doe en dat is mensen helpen en creatief bezig zijn.

Ben je benieuwd hoe ik dit heb gedaan en wil je weten of ik jou kan helpen?

Wil je mij nog beter leren kennen en mijn tips ontvangen?

Ik kijk er naar uit met je te connecteren!

Je weet intussen dat ik niet echt Mareeke heet, maar waar komt die naam dan wel vandaan?

Mijn vader gaf mij als kind altijd het koosnaampje Marieke en stiekem moet ik toegeven dat ik dat nog altijd heel graag hoor. Dus ik wou absoluut deze naam verwerken in mijn droom.

Ik heb er Mareeke van gemaakt omdat een ree voor mij persoonlijk heel veel betekent. Ik vind reetjes hele elegante en sierlijke dieren en ze stralen heel veel rust uit. Rust die ik vind door in het bos te wandelen en te ontspannen. 

En ik wil je ook nog een hele leuke anekdote delen. Enkele jaren geleden was ik met mijn 2 kinderen en metekindje een wandeling aan het maken in het bos. Zij liepen met hun 3’tjes op een rijtje achter elkaar aan en ik vond het zo’n mooi tafereel dat ik er een foto van wilde nemen. Op het moment dat ik mijn telefoon neem en terug op kijk, zie ik in het bos 3 reetjes op een rij voorbij springen in de verte. Een echt kippenvelmoment, dat kan ik je verzekeren.

Voor mij symboliseert het reetje dan ook dat het helemaal oké is om mijn droom waar te maken!