Mareeke – Creaties met droogbloemen voor elk event en interieur

Workshops met droogbloemen

Welkom bij Mareeke!

Wat fijn dat jij meer wil weten over wie Mareeke is.

Mijn echte naam is niet Mareeke, maar Mieke en wat ik het liefste doe, is mensen blij maken en creatief bezig zijn. Ik ben bijna 40 jaar, 16 jaar samen met mijn partner Robby en trotse mama  van Vince & Lore.

Waar ik het meeste van geniet is die lach op je snoet toveren, met mijn handen creatief bezig zijn en buiten in de natuur vertoeven. Een goed glas wijn en een lekker etentje in fijn gezelschap, een goede film in de cinema of een avondje uit met dansen en muziek kunnen mij ook wel bekoren.

Wat wil ik met Mareeke bereiken? Dat is jullie een fijn gevoel en een lach op je gezicht bezorgen, jullie ontzorgen bij de aankleding van je feest of bij het zoeken naar een origineel geschenk, een gezellig avondje bezorgen tijdens één van de workshops.

Kortom, genieten, ontspannen en jou blij maken!

Je weet intussen dat ik niet echt Mareeke heet, maar waar komt die naam dan wel vandaan?

Mijn vader gaf mij als kind altijd het koosnaampje Marieke en stiekem moet ik toegeven dat ik dat nog altijd heel graag hoor. Dus ik wou absoluut deze naam verwerken in mijn droom.

Ik heb er Mareeke van gemaakt omdat een ree voor mij persoonlijk heel veel betekent. Ik vind hertjes en reetjes hele elegante en sierlijke dieren en ze stralen heel veel rust uit. Rust die ik vind door in het bos te wandelen en te ontspannen. Voor mij symboliseert het reetje dan ook dat het helemaal oké is om mijn droom waar te maken!