Wil jij met een groep vrienden, familie of collega’s de rust opzoeken en even ontspannen door een creatieve workshop? Hou je van droogbloemen en vind je het fijn om met eigen gemaakte en originele stukken je huis op te fleuren? 

Dan ben je bij Mareeke aan het juiste adres!

Hoe gaan we te werk?

We stemmen op voorhand uitgebreid af over een aantal zaken zoals het doelpubliek, wat wil je graag maken, waar gaat de workshop door, hoeveel personen verwacht je, enz.

Jij kan zelf de locatie bepalen of ik kan voor jou op zoek gaan naar een geschikte plek. Alles hangt af van waar jij naar op zoek bent.

Ik bezorg je daarna vrijblijvend een gepaste prijsofferte.

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?

Ik zorg voor alle droogbloemen en benodigdheden zodat jij en je genodigden kunnen genieten van een ontspannend creatief moment.

Ik begeleid jullie stap voor stap tijdens het maken van de creatie, waarbij ik je meer vertel over de droogbloemen alsook tips en tricks meegeef.

De ideale manier om je hoofd leeg te maken en volledig te ontspannen en dat in een gekende omgeving.

 

Wil jij een workshop op aanvraag boeken?

Neem dan meteen contact met me op om alle details af te stemmen en dan kijk ik alvast uit naar een creatieve samenkomst met jou en je vrienden, familie, collega’s, enz.

Ik wil een workshop op aanvraag bespreken

Alle praktische details op een rijtje:

  • Wat jullie willen maken tijdens de workshop stemmen we samen af.
  • Duurtijd is +/- 3uur.
  • Aantal deelnemers: vanaf 4 personen tot +/- 10; < 4 en > 10 is bespreekbaar.
  • Richtprijs: 50 euro / persoon exclusief verplaatsingskosten, huur locatie & versnaperingen (Prijs is pas definitief na overleg).