Je hebt het gevoel jezelf voorbij te lopen en vindt de antwoorden die je zoekt niet!

Welk vraagstuk je ook hebt, gaande van hoe vind ik rust in mijn hoofd, tot welke job doe ik graag, wie wil ik zijn als persoon tot hoe ga ik om met bepaalde situaties. Laat je begeleiden. Het is oh zo belangrijk om hulp in te schakelen als je het zelf niet meer zo goed weet.

Hey, Ik ben Mieke

Welkom bij Mareeke, ik help vrouwen relaxen en ontspannen in een wereld die soms voelt als een rollercoaster van stress en druk en we doen dat door creatief bezig zijn.

Waarom? Ik heb zelf gestaan waar jij nu staat. ik stond altijd aan, had nooit tijd voor mezelf en liep mezelf constant voorbij. Het moest anders, maar ik wist niet hoe. Tot ik iemand vond die mij hielp in mijn zoektocht, die dezelfde ervaring had als ik en haar leven helemaal anders inrichtte. Ik heb ontzettend veel van haar geleerd en die kennis wil ik nu ook met jou delen.

Want ik begrijp wat je doormaakt en vond door vallen en opstaan de weg naar dagelijkse rust, een leven zonder stress en druk en leerde genieten van tijd voor mezelf. Ik leerde mezelf kennen en ontdekte dat creatief bezig zijn zoveel rust in mijn hoofd bracht en daarom is creativiteit ook een fundamenteel onderdeel in mijn begeleiding.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ik richt mij op vrouwen die nood hebben aan rust en ontspanning maar niet goed weten hoe ze die kunnen vinden. Of je nu stress wil verminderen, een betere moeder wil zijn, meer in het moment wil leven, niet goed weet wat je op je werk wil doen, ik wil je helpen een levensstijl te creëren die helemaal bij jou past.

 

Hoe gaan we samen aan de slag?

We starten altijd met een kennismakingsgesprek zodat ik je beter leer kennen en begrijp waar je tegen aanloopt. 

Tijdens de volgende één op één sessie(s) kies je zelf op welke manier je deze vorm wil geven. Dit kan op verschillende manieren:

  • Wil je graag creatief bezig zijn en in deze vorm praten over wat je bezighoudt? Ik zorg voor alle benodigdheden voor een creatieve activiteit;
  • Ga je liever wandelen? We trekken samen het bos in en sparren in de natuur;
  • Kom je graag langs om even tot rust te komen met ademhalings- of meditatieoefeningen? Ik bereid graag een oefening voor je voor.

Voor een één op één sessie van 1 uur betaal je 65 €, inclusief alle materialen.

Spreekt jou dit aan? Heb je een vraag? Wil je even aftoetsen of ik jou zou kunnen helpen in je zoektocht?