Bestelhulp

Wij begeleiden je graag met je bestelling!

Verzending

Ik werk jouw creatie zo snel mogelijk af na ontvangst van je bestelling. Aangezien ik heel veel op maat maak, reken je best met een levertermijn van een 2-tal weken. We spreken af op welke manier je bestelling tot bij jou geraakt. Afhalen kan op een op voorhand afgesproken moment te Rietvoornstraat 2 in 3920 Lommel. Binnen een straal van 20 km kan ik je creatie ook gratis bij je afleveren. 

Wil je toch liever een levering per post? Ik lever binnen België en Nederland binnen de termijn van 10 werkdagen na afwerken van jouw creatie. Je wordt steeds op de hoogte gebracht wanneer jouw bestelling bij de vervoerder werd afgegeven.

Levering verloopt via de postbode (Bpost) of pakketbezorger van DPD of PostNL. Doorgaans wordt voor Bpost gekozen. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden nadat het pakketje door ons aan de vervoerder werd afgeleverd. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De kosten van de levering bedragen telkens de vaste prijs van €6,99. Mareeke kan niet aansprakelijk gesteld worden bij vertraging van de bezorger (post of koerier). 

Verpakking

Welkom bij onze webshop! Bij Mareeke draait alles om de details, en dat geldt ook voor de verpakkingen van mijn creaties. Daarom heb ik veel zorg besteed aan het verpakken van jouw bestelling. Ik maak gebruik van duurzame materialen voor de verpakkingen. Op deze manier probeer ik een steentje bij te dragen aan een groenere planeet. De verpakkingen die ik gebruik, zijn tijdloos en minimalistisch en makkelijk in gebruik.

Ik vind het super fijn dat je bij mij een bestelling hebt geplaatst en daarom vind ik het belangrijk dat jij je bijzonder voelt als je jouw creatie ontvangt. Daarom voeg ik vaak een persoonlijk tintje toe aan jouw bestelling. Of het nu gaat om een handgeschreven bedankbriefje, een mooie lint of een speciale sticker, ik wil dat jouw pakketje een unieke ervaring is die je je nog lang zal herinneren.

Voor mij gaat het niet alleen om het product dat je bestelt, maar ook om de ervaring vanaf het moment dat je het pakketje ontvangt. Ik vind het heel belangrijk dat je je speciaal voelt en dat je weet dat ik met heel veel aandacht en liefde jouw bestelling heb gemaakt. Daarom kan je erop vertrouwen dat jouw bestelling zorgvuldig verpakt en verzonden wordt, met oog voor het milieu en een vleugje elegantie.

Stolpen met droogbloemen

Veiligheid

De veiligheid van jouw bestelling staat voorop. Ik hecht veel belang aan de kwaliteit en veiligheid van de creaties die ik maak.

Ik selecteer zorgvuldig de materialen die ik gebruik bij de creatie van je bestelling. Ik streef ernaar om materialen te gebruiken die veilig zijn voor gebruik, vrij van schadelijke stoffen en allergenen. Ik doe uitgebreid onderzoek naar de materialen die ik gebruik en werk samen met leveranciers die dezelfde hoge veiligheidsnormen hanteren.

Voordat jouw bestelling jouw kant op komt, kijk ik ze goed na en verpak ik ze zorgvuldig en veilig voor verzending. De verpakkingen die ik gebruik zijn ontworpen om jouw creaties tijdens het transport te beschermen tegen schokken en schade. Ik gebruik stevige materialen en voeg extra bescherming toe waar dat nodig is. Zo kan je erop vertrouwen dat jouw bestelling in perfecte staat bij je aankomt.

Indien van toepassing, wordt jouw bestelling geleverd met duidelijke en gedetailleerde gebruikersinstructies. Veiligheid is essentieel en ik streef ernaar om alleen creaties van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Zo kan jij vol vertrouwen winkelen.